Casa Sugrañes

A renewed timeless home with the rich heritage of L’Eixample

 

THE PROJECT

The design is based on a succession of alternating spaces with their own personality: neat, clean, and regular transitions to the contiguous spaces. Some of them are classic typical of L’Eixample with high ceilings and hydraulic mosaics, and others are new thematic spaces of wooden floors and varied wall coatings.

A warm and surprising home.

FEATURES

Characteristics that make this apartment an exceptional acquisition that meets the expectations of investors and fulfills the needs of its inhabitants

Hallway Porch

Classic building with a spectacular facade and a completely renovated entrance teemed with elegance.

Light

Natural light concept and magnificent orientation 90sqm terrace plenty of light

Views

Great location that offers views to both the sea and the mountain

Location

Located in Barcelona, in the prestigious L’Eixample Dret district.

The Building

Placed in a magnificent building projected by Domènec Sugrañes i Gras, mentee of Gaudí.

j

Design

Unique design with custom-made project features.

THE FLOOR PLAN

An easy, orderly, diaphanous house, that can be seen

throughout multiple points of views and seems always changing.

For a complete list of the project’s materials, download our technical specifications PDF with all the information you require.

TAKE THE VIRTUAL TOUR

THE BUILDING

The apartment is located in a splendid building projected by Domènec Sugrañes i Gras, a disciple of Gaudí, in 1922. An impressive wrought-iron gate welcomes the visitors to the monumental interior lined with marble, beautiful columns and elaborated iron handrails.

An exceptional building full of elegance and history that adds more value to this property.

Contact

Thanks for your interest. Please use this form if you have any questions about the project and we’ll get back to you very soon

About Valgreen

We are a creative team of real state developers specialized in consulting, design, management and marketing.

For more projects like this please check out our full website:

www.valgreen.net/